Contact


       
0252-420844                         Ons mobiel nummer ...        06-53125616                  Mail Mij

BAIT is niet direct gebonden aan "kantooruren" omdat wij zeer goed beseffen dat u door de drukte niet altijd in staat bent op de gebruikelijke tijdstippen met ons in contact te komen.
Al sinds jaar en dag kan men ons bereiken tot in de "late uurtjes" (waarbij we natuurlijk niet hopen dat iedereen plotseling ons probeert 's nachts te bellen ...).

Om onze mobiliteit nog verder te verhogen, is lang geleden het besluit genomen dat wij het niet zinvol achtten om, zoals zovelen, achterin de file rij aan te sluiten !
Onze betrouwbare tweewieler biedt ongekende mogelijkheden als zeer goed alternatief. Bijkomend voordeel is dat we nagenoeg bij u voor de deur kunnen afstappen. Naarstig zoeken naar de soms schaarse parkeervoorzieningen zijn voor ons al lang verleden tijd.

Tegenwoordig kan echter heel veel telefonisch en via beveiligde on-line verbindingen worden afgehandeld.
Zeer uitgebreide voorzieningen maken dan ook deel uit van onze communicatievoorzieningen.

Het kan echter voorkomen dat wij u mislopen (of andersom). Inspreken in het antwoordapparaat en/of voicemail is dan helaas de enige mogelijkheid (dit is tevens van kracht wanneer wij met de helm op onderweg zijn). Als alternatief kunt u ons natuurlijk een email sturen. Deze wordt doorgaans dezelfde dag/nacht nog verwerkt !